mofahano | KELANTAN PHOTOGRAPHER

By: mofahano photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Thursday, 23-Dec-2010 20:19 Email | Share | | Bookmark

Kalendar Mofahano Photography 2008 | 2009

Cara membuat tempahan Mofahano Photography

Tempahan pakej perkahwinan Lyianaz Bridal

Sila semak tarikh sebelum membuat tempahan. Tempahan untuk tahun 2009 dibuka sekarang!! Tempahlah sekarang sementara slot masih ada.


Wednesday, 14-Jan-2009 10:05 Email | Share | | Bookmark
last entry - BOIKOT ISRAEL, BOIKOT FOTOPAGES !





sebagai menyokong seruan seluruh umat islam di dunia untuk memboikot barangan, produk israel laknatullah, Mofahano Photography akan menamatkan operasi di www.fotopages.com berkuatkuasa serta merta. hanya dengan jalan ini sajalah Mofahano Photography dapat tunjukkan keprihatinan kepada kesengsaraan yang dialami oleh seluruh penduduk Palestin. adalah tidak mampu untuk sama2 berjihad bersama penduduk Palestin.

selepas ini Mofahano Photography akan berpindah ke rumah baru! Mofahano Photography bercadang untuk membeli domain dan hosting berbayar bagi melancarkan segala urusan antara pelanggan. baru la nampak pro~ buat sementara waktu, segala urusan berkaitan Mofahano Photography bolehlah dilakukan di http://fakhrul.bonsaiphotostudio.com kepada pelanggan, bakal pelanggan dan pembaca2 Mofahano Photography, diharap anda akan terus setia bersama Mofahano Photography. entry2 lama akan terus kekal disini sebagai rujukan. sudah setahun bersama fotopages, sekarang sudah tiba masanya untuk kita berhijrah kepada yg lebih baik. InsyaAllah.

sila layari laman web baru di http://fakhrul.bonsaiphotostudio.com


Wednesday, 7-Jan-2009 19:49 Email | Share | | Bookmark
Tag bersama Ocham Pedro

arini aku xde job...kebetulan pulak bro ocham (http://123click.fotopages.com) balik ade job wedding di klate...so aku apa lagi, aku pun tgh bosan, aku memfolo beliau untuk shoot bersama...hihi~ thanx bro ocham...i love u lah ini macam. enjoiceee~















mohd fakhrul haqimi nor
"i'll capture ur moments of truth"
0129655454 / 0139888533




Friday, 2-Jan-2009 20:15 Email | Share | | Bookmark
Outdoor | Haizat & Faizah

alhamdulillah, permulaan tahun baru 2009 yang baik buat aku..start2 masuk tahun baru, tanggal 1 januari 2009, aku ade job wedding! yeay! thanx to bro Haizat n Faizah kerana menjadi pasangan pengantin pertama Mofahano Photography bagi tahun 2009~ majlis bertandang mereka pada 1 januari 2009 dan outdoor pada keesokan harinya. tapi aku upload gambar2 outdoor dululah! enjoiceee~















mohd fakhrul haqimi nor
"i'll capture ur moments of truth"
0129655454 / 0139888533


Thursday, 1-Jan-2009 18:16 Email | Share | | Bookmark
HAPPY NEW YEAR !!

HAPPY NEW YEAR to everybody! especially to all my friends, my future clients, and my ex-clients. arap tahun baru 2009 ni korang akan bertambah2 lah rezeki ye.. semoga tahun 2009 ni akan lebih memberi erti kepada anda semua..dan kepada pasangan yang belum kawen, dan plan nak kawen tahun ni, cepat2 la book Mofahano Photography ye.. x elok bercinta lama2...kawen terus kan lagi best.hehe.n harapnye bisnes aku pun berjalan dengan lancarrrrr je lah untuk tahun baru ni. amin....

so, semalam 31 disember, sume org di dunia kalo tak secara kecik, secara besar-besaran menyambut tahun baru 2009. aku pun tanak lepaskan peluang. tambah2 lagi semalam adalah sejarah di negeri cik siti wan kembang, menganjurkan sambutan tahun baru. siap persembahan bunga api lagi u. smlm aku dengan ayie (http://ayienazri78.fotopages.com) dah plan nak shoot bunga api. so, kitorang xmasuk pun dalam stadium.. org kata ade persembahan nasyid..org bersesak2...leceh lah. kitorang just lepak luar stadium, bawah tempat bebumbung memandangkan smlm hujan lebat yg amat. . tepat kul 12, kitorang pun main la tembak2 bunga api...hihi~ enjoiceee~







mohd fakhrul haqimi nor
"i'll capture ur moments of truth"
0129655454 / 0139888533


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net